RETKET

RETKET

Torrevieja  € 50

Tasting Tour 4 h- Maistatuskierros sis. lounaan

Kulttuuri ja gastronomia kulkevat käsi kädessä uudella turistisella reitillä. Jos haluat aitoja kokemuksia, joissa yhdistyvät gourmet-keittiö ja paikallinen historia, tämä kierros on etsimäsi. Löydät kaupungin tuoksun, värin ja maun ainutlaatuisen, aistinvaraisen ja autenttisen vierailun kautta nauttien Torreviejan keittiön antimista kulttuurikohteissa: Eras de la Sal, Real Club Nautico, Kultturiseuran Kasino sekä Meri & Suola Museo.


Cartagena € 145

Historical Tour 7,5 h- Historiallinen retki

Nauti päivästä Cartagenassa vierailemalla Espanjan tunnetuimman licor 43: n tislaamossa, Roomalais-teatterissa, kaupungin Conceptión linnassa. Kuulle tarinoita Christopher Colombuksesta, Magellanista ja muista, käy merimuseossa ja koe historia muinaisessa kaupungissa, jonka karthagilaiset ovat perustaneet noin 220 eKr. ja sittemmin roomalaiset ottivat haltuun. Maista paikallisia ruokia yhdessä parhaimmista ravintoloista.

Alicante € 95

Cultural Tour 7,5 h- Kultuuriretki  sis. museo + lounas

Tutustu Alicanteen historiallisen ja gastronomisen vierailun kautta, joka alkaa Vanhasta kauppahallista. Aisti paikallista elämää ja maista erilaisia ​​perinteisiä tuotteita ja tapaksia viinillä. Kuulle tarina kaupungin perustamisesta  Santa Barbaran linnassa ihaillessasi kaunista panoraamanäkymää satamaan. Nauti gourmet-lounasta yhdessä Alicanten parhaimmissa ravintoloissa ja vietä vapaata aikaa ostoksille.


Cieza Murcia € 125

Nature and traditions  Tour 7,5 h- Luontoa & perinteitä

Vieraile Ciezassa nähdäksesi persikan ja muiden hedelmäpuiden kukinnan keväällä. Kuulle miten tämä alue tuottaa yli 80% hedelmistä Espanjassa. Tapaa paikalliset viljelijät ja valitse kesällä omat hedelmät, persikat, aprikoosit, kirsikat. Nauti paikallisen keittiön herkkuja ravintolassa.

Paluumatkalla sinulla on aikaa käydä ostoksille Murciassa suurimmassa hyvin varustetussa ostoskeskuksessa.

Copyright © Tous droits réservés

Follow Us